Τι είναι το EVeryday LIFEBOOSTER;

🌷Τι είναι το EVeryday LIFEBOOSTER 🌷;

Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι ένα πρόγραμμα ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.

Ένα πρόγραμμα υποστήριξης, εμψύχωσης κι εφαρμογής στη ζωή μας, των εσωτερικών μας αλλαγών, μέσα από την απόκτηση μιας νέας οπτικής για τον εαυτό μας και τη ζωή μας.

🌷 Πώς λειτουργεί

Το EVeryday LIFEBOOSTER απευθύνεται σε γυναίκες.

Είναι καθημερινό και διαρκεί τρεις μήνες.

Δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία, καθώς η επικοινωνία γίνεται κυρίως διαδικτυακά.

Βασίζεται πάνω στη δύναμη και τη δυναμική της ομάδας.

Μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και ολοκλήρωση εύκολων και μικρών δραστηριοτήτων (tasks), που δεν μας απασχολούν παραπάνω από 10 λεπτά μέσα στην ημέρα, χτίζουμε όμορφες και χρήσιμες συνήθειες οι οποίες γίνονται ο νέος μας ανανεωμένος, βελτιωμένος τρόπος ζωής.

🌷Τι πετυχαίνουμε

•Με το EVeryday LIFEBOOSTER ομορφαίνουμε και οργανώνουμε την καθημερινότητά μας.

•Κερδίζουμε χρόνο, χαρά, φίλες.

•Μαθαίνουμε να ζούμε σύμφωνα με την προσωπική μας ροή, να κάνουμε πράξη την αλλαγή μας.

•Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ικανότητες και δυνατότητές μας, τα ταλέντα μας και τις προοπτικές μας.

•Δημιουργούμε δυνατές ανθρώπινες σχέσεις συνεργασίας και φιλίας με άλλες γυναίκες. Επίσης, χτίζουμε όμορφες σχέσεις και με τους άλλους ανθρώπους γύρω μας κάνοντας καλύτερες επιλογές, μαθαίνοντας να θέτουμε υγιή όρια, εκφράζοντας ελεύθερα κι αληθινά αυτό που νιώθουμε, που σκεφτόμαστε, που θέλουμε αλλά και με το να σεβόμαστε αυτά που νιώθουν, σκέφτονται και θέλουν οι γύρω μας.

•Διαπιστώνουμε σύντομα πως η προσωπική μας αλλαγή, επιδρά θετικά και στους κοντινούς μας ανθρώπους, μέλη της οικογένειάς μας, συντρόφους, ευρύτερο κοινωνικό, φιλικό κι επαγγελματικό περιβάλλον.

•Μέσα από τις μικρές αλλαγές μας, που γίνονται με εύκολο κι ευχάριστο τρόπο, καταφέρνουμε να κάνουμε και σημαντικότερες αλλαγές στη ζωή μας γιατί πλέον δεν μας φοβίζει το καινούργιο, δεν μας εμποδίζει το ξε-βόλεμα και πάντα νιώθουμε ένα χέρι βοηθείας: Την ομάδα μας.

•Αποκτούμε ένα πρότυπο σκέψης και δράσης που μπορούμε να εφαρμόσουμε σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής μας.

•Νιώθουμε ασφάλεια, σιγουριά και την αίσθηση ότι πάντα υπάρχει κάποιος άνθρωπος στον οποίο μπορούμε να μιλήσουμε, να μοιραστούμε τις στιγμές μας, να συμβουλευτούμε και να συμβουλεύσουμε, να στηριχτούμε και να στηρίξουμε. Αυτό μας βοηθάει να τολμάμε, να ξεκινάμε, να επιμένουμε και να πετυχαίνουμε.

Και το βασικότερο...

Αγαπάμε! Τον εαυτό μας, τη ζωή, τον κόσμο.

🌷Πώς το πετυχαίνουμε

•Το EVeryday LIFEBOOSTER βασίζεται κυρίως στη δύναμη και τη δυναμική της ομάδας. Ενισχύει και ενισχύεται από το ομαδικό πνεύμα!

Τα πλεονεκτήματα και οφέλη είναι πολλαπλά.

  • Νιώθουμε συναισθηματικά ασφαλείς καθώς ανήκουμε σε μια ομάδα με κοινό σκοπό και παρόμοια ενδιαφέροντα.
  • Αναπτύσσουμε ισχυρό σύνδεσμο με ανθρώπους που τους γνωρίζουμε κάθε μέρα όλο και καλύτερα.
  • Μαθαίνουμε καινούργια πράγματα, αποκτούμε νέες γνώσεις και αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες.
  • Μοιραζόμαστε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές και υποστηρίζουμε η μία την άλλη επαγγελματικά, κοινωνικά και ηθικά.
  • Μέσα από την αίσθηση της ευθύνης για τον εαυτό μας και την ομάδα, εξασκούμε την αυτοπειθαρχία, σταματάμε την αναβλητικότητα και κάνουμε πράξη όλα όσα υποσχόμαστε κάθε μέρα στον εαυτό μας και ποτέ πριν δεν ξεκινούσαμε.
  • Η ζωή μας βελτιώνεται καθώς σημαντικές ανάγκες όπως η επικοινωνία, η αίσθηση του ανήκω, η αποδοχή, η μάθηση, η εξέλιξη, η προσφορά, κ.α. καλύπτονται μέσα στην ομάδα.

Συνεργαζόμαστε και συνδεόμαστε με άλλες γυναίκες που έχουν τις ίδιες αναζητήσεις, ενδιαφέροντα, ανησυχίες, στάση ζωής, στόχους και ιδέες με εμάς.

Ποτέ δεν νιώθουμε μόνες. Πάντα υπάρχει κάποια να μας ακούσει.

Αυτό και μόνο είναι βασικός παράγοντας ευημερίας.

•Η ομάδα συντελεί στο να νιώθουμε πάντα ένα χέρι βοήθειας, συμπαράσταση, μοίρασμα και κατανόηση.

•Καθημερινή επικοινωνία, συχνές συναντήσεις, διασκεδαστικές, επιμορφωτικές και χρήσιμες συζητήσεις και δραστηριότητες.

•Βάζουμε στόχους ατομικούς και ομαδικούς και τους πετυχαίνουμε, μέσα από καθοδήγηση και υποστήριξη, υποκίνηση και επιβράβευση.

Αποκτούμε νέες συνήθειες, μαθαίνουμε τεχνικές διαχείρισης χρόνου και χτίζουμε νέες δεξιότητες ζωής.

Μοιραζόμαστε συμβουλές προσωπικής βελτίωσης.

Κάθε μέρα ενισχύουμε τη ζωή μας!

Με το  EVeryday LIFEBOOSTER!

🌷Τι συμπεριλαμβάνει:

•Ιδιωτική Ομάδα στο Facebook.

•Επικοινωνία μέσω Messenger καθημερινά.

•Διαδικτυακές συναντήσεις μέσω ZOOM και συναντήσεις δια ζώσης, για όσες μπορούν να παραβρεθούν.

•Πλήρη υποστήριξη, καθοδήγηση, εκπαίδευση, βοήθεια από την Εύη Ζουρούδη.

•Εκπαιδευτικό και Οργανωτικό Υλικό.

•Δεν περιλαμβάνει Θεραπευτικές Συνεδρίες.


🌷Τι χρειάζεται για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας

•Να κάνουμε ΕΓΓΡΑΦΗ

Η συμμετοχή είναι 300€, τα οποία καταβάλλονται πριν την έναρξη του προγράμματος.

Μετά τους τρεις μήνες, όποιες επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν με νέα ομάδα καθώς το EVeryday LIFEBOOSTER γίνεται ένα μοναδικό, υπέροχο, ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μας!

Για τα GRAND members η Συμμετοχή είναι 240€

Υπάρχει Πρόγραμμα επιβράβευσης

  • 2 προγράμματα (6 μήνες) 440 €
  • 4 προγράμματα (12 μήνες) 780 €

• Να προλάβουμε να κλείσουμε τη θέση μας, καθώς η κάθε ομάδα αποτελείται από 4 έως 10 άτομα και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

• Να διαθέτουμε υπολογιστή, τάμπλετ ή τηλέφωνο, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Messenger και το ZOOM.

Να αγαπάμε τους ανθρώπους και να λέμε με χαρά την Καλημέρα μας!!!


🌷Κάθε μέρα ενισχύουμε τη ζωή μας!

Με το EVeryday LIFEBOOSTER! 🌷

Αν κάποιος με ρωτούσε, σχετικά με το EVeryday LIFEBOOSTER; Θα του έλεγα...

Για την υπέροχη ομάδα μας...

Για την βοήθεια που μεταξύ μας μοιραζόμαστε...

Για την αυτοπειθαρχία που ανακαλύψαμε ότι έχουμε...

Για τις αγαπημένες-καθημερινές συνήθειές μας...

Το κίνητρο είναι μοναδικό και μεγάλο.

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ! Μου έχετε γίνει απαραίτητες!!!

ΕΥΗ ΜΟΥ είμαι ευγνώμων!!!

Ελένη Μπουλμάνου


Είναι πολύ εποικοδομητικό να βιώνεις την εμπειρία του EVeryday LIFEBOOSTER. Για εμένα αποτελεί ένα πραγματικό booster για τη ζωή μου. Μου δίνει ώθηση να την οργανώσω έτσι ώστε να είμαι περισσότερο συγκροτημένη και κατά συνέπεια πιο παραγωγική. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να λειτουργώ τόσο μεθοδικά και με τέτοια προσήλωση και ταυτόχρονα, να μου είναι τόσο ευχάριστο!

Όσο για την δασκάλα μας έχω να πω ότι η Εύη είναι η προσωποποίηση της οργάνωσης. Θα μου πεις οκ, δεν είναι και η μόνη. Κι όμως... εκτός του ότι είναι καταπληκτικά οργανωτική και μεθοδική σε αυτό που κάνει, η καινοτομία της είναι η χαρά! Η Εύη δίνει απλόχερα και χωρίς προσποίηση όλη την όρεξη, και τη χαρά που διαθέτει, μεταφέροντας μας τις γνώσεις και τις δημιουργικές ιδέες της που μέρα με την ημέρα βελτιώνουν την ζωή μας. Πέστε μου, πώς γίνεται να έχεις μια τόσο γεμάτη μέρα κι εσύ να την ακολουθείς ευχάριστα και να περιμένεις με προσμονή την επόμενη; Κι όμως γίνεται, γιατί η Εύη μέσα από την μοναδική ενέργειά της μας το μεταδίδει!

Μαρία Θεοδωρίδη

To EVeryday LIFEBOOSTER είναι ένα ενισχυτικό πρόγραμμα που πλέον μας έχει γίνει καθημερινή ανάγκη για επικοινωνία ❤️ Πριν ξεκινήσει πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με την τόση οργάνωση, όμως αμέσως είδα πως μπορώ και να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου και να συνδυάζω πολλές δραστηριότητες μαζί, χωρίς να βαριέμαι όπως πριν.

Η Εύη όχι μόνο συμβάλει στο να επιτύχουμε τους στόχους μας ,αλλά έχει και μια καταπληκτική αίσθηση της οργάνωσης που τελικά λάτρεψα!😍Όλα τα αρχεία που μας στέλνει με τα χρώματα και τα σχέδια είναι υπέροχα! 😍

Ντέμη Πλιατσικούρη

Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι ακριβώς αυτό: Καθημερινή ενίσχυση ζωής.

Ό,τι καλύτερο και δημιουργικό χρειαζόμουν αυτήν την περίοδο στη ζωή μου.

Είναι η καθημερινή βοήθεια, η απλότητα, η αμεσότητα, η επικοινωνία, η ώθηση και κυρίως το παράδειγμα μιας νέας όμορφης ζωής από την Εύη.

Εύη, σ' ευχαριστώ που κάθε φορά διαισθάνεσαι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι και μου το προσφέρεις απλόχερα!

Είσαι πάντα η Εύη ΜΟΥ! Ευχαριστώ!

Χρυσάννα Πογαριάν


Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι μια καθημερινή συνήθεια που μέσα από απλές διαδικασίες σου καλλιεργεί νοοτροπία. Σε μαθαίνει πώς να είσαι ομαδικός, τι θα πει ομαδικότητα... Σε μαθαίνει να λειτουργείς με επίγνωση μέσα στην ημέρα σου και πώς να τηρείς την δέσμευση σου απέναντι στους άλλους, αλλά πάνω απ' όλα σε εσένα τον ίδιο. Και όλα αυτά τόσο απλά που πολλές φορές μπορείς να πεις τι κάνω τώρα; Αν όμως σου επιτρέψεις να φύγεις από το εγώ σου, σύντομα θα δεις πως έχεις υπερπηδήσει, χωρίς να το καταλάβεις, πολλά από τα σημαντικά που μπορεί να παρεμπόδιζαν κάποιους στόχους σου... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!! Με μια ΟΜΑΔΑ και ΑΠΛΕΣ καθημερινές συνήθειες δέσμευσης! Γιατί τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ τελικά βρίσκονται τις περισσότερες φορές στα ΑΠΛΑ!!!

Χρύσα Νύχα


Πέρασαν 3 μήνες και ούτε που τους κατάλαβα!
Και στην αρχή ήμουν τόσο επιφυλακτική... έλεγα: "Τι το χρειάζομαι τώρα εγώ αυτό;". Και όμως!!! Το χρειαζόμουν πάρα πολύ!!!

Το να είσαι σε μια ομάδα που σε υπολογίζει, σε υποστηρίζει, σε ακούει, σου λέει κάθε μέρα καλημέρα, σου δίνει συμβουλές, λύσεις, σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις δικές σου δεξιότητες... σου ομορφαίνει την καθημερινότητα!

Το EVeryday LIFEBOOSTER, μου δίνει καθημερινά κίνητρο να κάνω τα απλά και καθημερινά να έχουν την αξία που τους αρμόζει!!! Κατάλαβα πόσο σημαντικά τελικά είναι όλα αυτά που τις περισσότερες φορές νομίζουμε πως δεν είναι!!!!
Σας ευχαριστώ όλες πολύ! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ φυσικά στην Εύη Ζουρούδη, που για ακόμη μια φορά μου έδειξε το δρόμο!!! Που είναι διπλά μας, που μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί, μας δίνει τις γνώσεις της και κυρίως ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!

Κούλα Αρώνη


Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε να με βοηθήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα.
Κι όμως το EVeryday LIFEBOOSTER είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.
Με έμαθε να ζω και να απολαμβάνω την κάθε ημέρα μου! Πώς;
Βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις μου, καταλαβαίνοντας πώς λειτουργώ στην καθημερινότητά μου, πού δίνω προτεραιότητες και πού όχι. Βάζοντας μικρούς στόχους τους οποίους καταφέρνω να υλοποιώ. Μέσα από την αυτοπειθαρχία που πίστευα πως δεν είχα!
Και το βασικότερο με βοήθησε να βγουν στην επιφάνεια περιοριστικές πεποιθήσεις που με κρατούσαν πίσω.
Κι όλα αυτά μέσα σε ένα 3μηνο!
Το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου.
Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι μια 'Καλημέρα από αγάπη και μια θετική μάτια για την ημέρα που ξεκινάει'.

Εύη μου θα το πω για ακόμη μια φορά...Κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί για να θεραπεύουν το μυαλό και την ψυχή των άλλων...
Και εσύ είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους!
Είμαι ευγνώμων που σε έχω στην ζωή μου!

Σοφία Χαραλαμπίδου


Η καλύτερη γυναικεία παρέα της πόλης... και γιατί όχι του Κόσμου!!!! Βάζει σε τάξη την καθημερινότητά μας, η οποία γίνεται πιο μαγική και όμορφη. Μια παρέα που μοιράζεται χαρές και προβληματισμούς, βάζει στόχους και τους υλοποιεί. Μια παρέα γεμάτη γέλιο, αγάπη και συμπαράσταση, όπου η κάθε μία μας ξεχωριστά είναι παρούσα να ακούσει, να συζητήσει, να συμβουλέψει.
Η ζωή καθημερινά μπαίνει σε τάξη, η μεθοδικότητα μάς κάνει αποδοτικές και δημιουργικές, αποκτάμε νέες συνήθειες που μας χαρίζουν χαρά κι ευεξία και όλα αυτά μέσα από παιχνίδι, χαρά και ευχάριστη διάθεση.
Κατανοούμε ότι τίποτα δεν προβληματίζει μόνο εμάς... είναι τόσες κοινές οι ανησυχίες μας που τελικά φαίνονται τόσο μικρές.

Εύη μου, σε αυτό τον κόσμο που όλα μας οδηγούν στην αποξένωση, συνέχισε εσύ να ενώνεις τους ανθρώπους! ❤

Αναστασία Σαγανά