MVOC

Το MVOC (Multi-Verse Omni Code) είναι ο Πηγαίος Κώδικας που μας συνδέει με όλη μας την Ύπαρξη μέσα από την ενεργοποίησή του και το άνοιγμα 50 σφραγίδων.

Η δύναμη που εκδηλώνεται μέσα από τη σύνδεση με την ίδια μας την Ύπαρξη είναι τεράστια και πηγαία.
Η ενεργοποίηση της εσωτερικής μας δύναμης δρα σαν ενισχυτής σε ό,τι κι αν κάνουμε
, σε όλους τους τομείς της ζωής μας και με μοναδικό τρόπο για τον καθένα μας.

Με το άνοιγμα των σφραγίδων λαμβάνουμε τη γνώση όλων των εκφάνσεων της Ύπαρξής μας, έτσι ώστε, στη γήινη ζωή μας να εξομαλύνεται οτιδήποτε μας δυσκολεύει ή μας εμποδίζει και να εισερχόμαστε σε μια δυναμική ροή που οδηγεί στη διεύρυνση και ολοκλήρωσή μας.

Το MVOC είναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσέγγιση που ενεργοποιεί την Πηγαία μας Γνώση και Δύναμη, αυτή που προέρχεται από την ίδια μας την Ύπαρξη. Έτσι, μας οδηγεί στην Αλήθεια μας. Μας απελευθερώνει από οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο, χρήσιμο και συμβατό με το αρχικό θεϊκό σχέδιο της Ύπαρξής μας.

Η προσέγγιση MVOC μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τομέα της ζωής μας και να συνδυαστεί με οποιαδήποτε εναλλακτική ή θεραπευτική μέθοδο ακολουθούμε.

Δεν αντικαθιστά καμιά μέθοδο ή πρακτική αλλά λειτουργεί ως ενισχυτής τους.
Έρχεται να συμπληρώσει αυτό που ήδη γνωρίζουμε, κάνουμε ή πιστεύουμε, να το υποστηρίξει και να το διευρύνει.

Η ενεργοποίηση του MVOC και το άνοιγμα των 50 σφραγίδων έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί κανείς να ακολουθήσει με το δικό του ρυθμό.


Το σύστημα MVOC & 50 Seals έχει δημιουργηθεί από τον Νικόλαο Συργιάννη.

Είπαν...

''KAΘE ΣΦPAΓIΔA EINAI MIA KAINOYPΓIA KAI MONAΔIKH EMΠEIPIA ΓIA MENA.

EXONTAΣ OΛOKΛHPΩΣEI OΛEΣ TIΣ ΣΦPAΓIΔEΣ KAI ΠEPΛEΣ NOIΩΘΩ KONTA ΠIA ΣTA ΔIKA MOY KOMMATIA. EXΩ ΞANAΓENNHΘEI KAI EIMAI ΠΛΕΟΝ MIA KAINOYPΓIA AMANTA.

NIΩΘΩ XAPA, OMOPΦIA, EΛEYΘEPIA, AΓAΠH, YΓEIA, AΦΘONIA, EMΠIΣTOΣYNH, ΣIΓOYPIA KAI EPΩTA.

It's our birthright! ENA ΘAYMA!

EIMAI EYΓNΩMΩN KAI EYXAPIΣTΩ THN ΔAΣKAΛA MOY EYH ΠOY AΓAΠΩ, KAI EKTIMΩ MEΣA AΠO THN KAPΔIA MOY. AYTH H ΔIAΔPOMH ΣTON EAYTON MAΣ EINAI TO ΠOΛYTIMOTEPO ΔΩPO ΠOY MΠOPOYME NA XAPIΣOYME ΣE MAΣ!!

EYH MOY ΣE AΓAΠΩ ΠOΛY!"

Αμάντα Ρέκες

«Οι Σφραγίδες λειτουργούν για μένα σε επίπεδο πνευματικό. Μου αλλάζουν την οπτική που έχω απέναντι στα πράγματα. Είναι σαν ένα παιδί που όταν η δασκάλα απευθύνει ερώτηση στην τάξη, εκείνο αν και γνωρίζει πολύ καλά την απάντηση και ξέρει πως είναι η σωστή δεν σηκώνει το χέρι να απαντήσει, ανέκφραστο χωρίς τόλμη και χωρίς αποφασιστικότητα.

Οι Σφραγίδες λοιπόν κάνουν αυτό το χέρι να σηκωθεί με δύναμη, να διεκδικήσει θέση ανάμεσα στα άλλα χέρια και δίνουν ώθηση στον μαθητή να απαντήσει δυνατά και καθαρά.

Το Άνοιγμα των Σφραγίδων είναι ξεκλείδωμα της Ψυχής μου, είναι το Φως που με βγάζει από τα σκοτάδια μου!»

Μαίρη Μάλλη

"To MVOC είναι αυτή η δύναμη που με βοηθά να βλέπω τα εμπόδια σαν ευκαιρίες και τις δυσκολίες σαν δυνατότητες ανάπτυξης. Είναι αυτή η δύναμη που με βοηθά να δω μέσα από τα πέπλα της σκέψης μου, αυτά που μέχρι τώρα προστάτευαν τον μικρόκοσμό μου, και να επαναπροσδιορίσω, να επανεκτιμήσω, να επανεξετάσω τα θέλω μου, τα πρέπει μου, και ότι άλλο εμπόδιζε την εξέλιξή μου.

Είναι η προσωπική μου απόφαση να σηκώσω τις άγκυρες για να απελευθερωθώ από ό,τι δεν είναι σύμφωνο, χρήσιμο και συμβατό με τον ίδιο μου τον εαυτό, για να σηκώσω πανιά για εκείνα τα μέρη όπου η αξία του εαυτού μου υπολογίζεται μόνο από την αξία που εγώ η ίδια δίνω σε αυτόν. "

Άννα Ι.