Αν κάποιος με ρωτούσε, σχετικά με το EVeryday LIFEBOOSTER; Θα του έλεγα...

Για την υπέροχη ομάδα μας...

Για την βοήθεια που μεταξύ μας μοιραζόμαστε...

Για την αυτοπειθαρχία που ανακαλύψαμε ότι έχουμε...

Για τις αγαπημένες-καθημερινές συνήθειές μας...

Το κίνητρο είναι μοναδικό και μεγάλο.

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ! Μου έχετε γίνει απαραίτητες!!!

ΕΥΗ ΜΟΥ είμαι ευγνώμων!!!

Ελένη Μπουλμάνου


Είναι πολύ εποικοδομητικό να βιώνεις την εμπειρία του EVeryday LIFEBOOSTER. Για εμένα αποτελεί ένα πραγματικό booster για τη ζωή μου. Μου δίνει ώθηση να την οργανώσω έτσι ώστε να είμαι περισσότερο συγκροτημένη και κατά συνέπεια πιο παραγωγική. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να λειτουργώ τόσο μεθοδικά και με τέτοια προσήλωση και ταυτόχρονα, να μου είναι τόσο ευχάριστο!

Όσο για την δασκάλα μας έχω να πω ότι η Εύη είναι η προσωποποίηση της οργάνωσης. Θα μου πεις οκ, δεν είναι και η μόνη. Κι όμως... εκτός του ότι είναι καταπληκτικά οργανωτική και μεθοδική σε αυτό που κάνει, η καινοτομία της είναι η χαρά! Η Εύη δίνει απλόχερα και χωρίς προσποίηση όλη την όρεξη, και τη χαρά που διαθέτει, μεταφέροντας μας τις γνώσεις και τις δημιουργικές ιδέες της που μέρα με την ημέρα βελτιώνουν την ζωή μας. Πέστε μου, πώς γίνεται να έχεις μια τόσο γεμάτη μέρα κι εσύ να την ακολουθείς ευχάριστα και να περιμένεις με προσμονή την επόμενη; Κι όμως γίνεται, γιατί η Εύη μέσα από την μοναδική ενέργειά της μας το μεταδίδει!

Μαρία Θεοδωρίδη

To EVeryday LIFEBOOSTER είναι ένα ενισχυτικό πρόγραμμα που πλέον μας έχει γίνει καθημερινή ανάγκη για επικοινωνία ❤️ Πριν ξεκινήσει πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με την τόση οργάνωση, όμως αμέσως είδα πως μπορώ και να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου και να συνδυάζω πολλές δραστηριότητες μαζί, χωρίς να βαριέμαι όπως πριν.

Η Εύη όχι μόνο συμβάλει στο να επιτύχουμε τους στόχους μας ,αλλά έχει και μια καταπληκτική αίσθηση της οργάνωσης που τελικά λάτρεψα!😍Όλα τα αρχεία που μας στέλνει με τα χρώματα και τα σχέδια είναι υπέροχα! 😍

Ντέμη Πλιατσικούρη

Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι ακριβώς αυτό: Καθημερινή ενίσχυση ζωής.

Ό,τι καλύτερο και δημιουργικό χρειαζόμουν αυτήν την περίοδο στη ζωή μου.

Είναι η καθημερινή βοήθεια, η απλότητα, η αμεσότητα, η επικοινωνία, η ώθηση και κυρίως το παράδειγμα μιας νέας όμορφης ζωής από την Εύη.

Εύη, σ' ευχαριστώ που κάθε φορά διαισθάνεσαι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι και μου το προσφέρεις απλόχερα!

Είσαι πάντα η Εύη ΜΟΥ! Ευχαριστώ!

Χρυσάννα Πογαριάν


Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι μια καθημερινή συνήθεια που μέσα από απλές διαδικασίες σου καλλιεργεί νοοτροπία. Σε μαθαίνει πώς να είσαι ομαδικός, τι θα πει ομαδικότητα... Σε μαθαίνει να λειτουργείς με επίγνωση μέσα στην ημέρα σου και πώς να τηρείς την δέσμευση σου απέναντι στους άλλους, αλλά πάνω απ' όλα σε εσένα τον ίδιο. Και όλα αυτά τόσο απλά που πολλές φορές μπορείς να πεις τι κάνω τώρα; Αν όμως σου επιτρέψεις να φύγεις από το εγώ σου, σύντομα θα δεις πως έχεις υπερπηδήσει, χωρίς να το καταλάβεις, πολλά από τα σημαντικά που μπορεί να παρεμπόδιζαν κάποιους στόχους σου... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!! Με μια ΟΜΑΔΑ και ΑΠΛΕΣ καθημερινές συνήθειες δέσμευσης! Γιατί τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ τελικά βρίσκονται τις περισσότερες φορές στα ΑΠΛΑ!!!

Χρύσα Νύχα


Πέρασαν 3 μήνες και ούτε που τους κατάλαβα!
Και στην αρχή ήμουν τόσο επιφυλακτική... έλεγα: "Τι το χρειάζομαι τώρα εγώ αυτό;". Και όμως!!! Το χρειαζόμουν πάρα πολύ!!!

Το να είσαι σε μια ομάδα που σε υπολογίζει, σε υποστηρίζει, σε ακούει, σου λέει κάθε μέρα καλημέρα, σου δίνει συμβουλές, λύσεις, σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις δικές σου δεξιότητες... σου ομορφαίνει την καθημερινότητα!

Το EVeryday LIFEBOOSTER, μου δίνει καθημερινά κίνητρο να κάνω τα απλά και καθημερινά να έχουν την αξία που τους αρμόζει!!! Κατάλαβα πόσο σημαντικά τελικά είναι όλα αυτά που τις περισσότερες φορές νομίζουμε πως δεν είναι!!!!
Σας ευχαριστώ όλες πολύ! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ φυσικά στην Εύη Ζουρούδη, που για ακόμη μια φορά μου έδειξε το δρόμο!!! Που είναι διπλά μας, που μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί, μας δίνει τις γνώσεις της και κυρίως ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!

Κούλα Αρώνη


Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε να με βοηθήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα.
Κι όμως το EVeryday LIFEBOOSTER είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.
Με έμαθε να ζω και να απολαμβάνω την κάθε ημέρα μου! Πώς;
Βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις μου, καταλαβαίνοντας πώς λειτουργώ στην καθημερινότητά μου, πού δίνω προτεραιότητες και πού όχι. Βάζοντας μικρούς στόχους τους οποίους καταφέρνω να υλοποιώ. Μέσα από την αυτοπειθαρχία που πίστευα πως δεν είχα!
Και το βασικότερο με βοήθησε να βγουν στην επιφάνεια περιοριστικές πεποιθήσεις που με κρατούσαν πίσω.
Κι όλα αυτά μέσα σε ένα 3μηνο!
Το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου.
Το EVeryday LIFEBOOSTER είναι μια 'Καλημέρα από αγάπη και μια θετική μάτια για την ημέρα που ξεκινάει'.

Εύη μου θα το πω για ακόμη μια φορά...Κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί για να θεραπεύουν το μυαλό και την ψυχή των άλλων...
Και εσύ είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους!
Είμαι ευγνώμων που σε έχω στην ζωή μου!

Σοφία Χαραλαμπίδου


Η καλύτερη γυναικεία παρέα της πόλης... και γιατί όχι του Κόσμου!!!! Βάζει σε τάξη την καθημερινότητά μας, η οποία γίνεται πιο μαγική και όμορφη. Μια παρέα που μοιράζεται χαρές και προβληματισμούς, βάζει στόχους και τους υλοποιεί. Μια παρέα γεμάτη γέλιο, αγάπη και συμπαράσταση, όπου η κάθε μία μας ξεχωριστά είναι παρούσα να ακούσει, να συζητήσει, να συμβουλέψει.
Η ζωή καθημερινά μπαίνει σε τάξη, η μεθοδικότητα μάς κάνει αποδοτικές και δημιουργικές, αποκτάμε νέες συνήθειες που μας χαρίζουν χαρά κι ευεξία και όλα αυτά μέσα από παιχνίδι, χαρά και ευχάριστη διάθεση.
Κατανοούμε ότι τίποτα δεν προβληματίζει μόνο εμάς... είναι τόσες κοινές οι ανησυχίες μας που τελικά φαίνονται τόσο μικρές.

Εύη μου, σε αυτό τον κόσμο που όλα μας οδηγούν στην αποξένωση, συνέχισε εσύ να ενώνεις τους ανθρώπους! ❤

Αναστασία Σαγανά