Νέο Βιβλίο

ΖΗΣΕ!

Βρες την Αλήθεια σου κι Αγάπησε τον Εαυτό σου

Η νέα συλλογή κειμένων της Εύης Ζουρούδη, όπου με διαισθητική γραφή αποτυπώνει σημαντικές Αλήθειες.

Μέσα από τα κείμενά της, μας δίνει μια διαφορετική οπτική για τη ζωή και μας προτρέπει να ζήσουμε με αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Μας εμπνέει να βρούμε τη δική μας Αλήθεια και να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας.

Κάθε κείμενο δίνει απαντήσεις και μας καθοδηγεί, σαν να έχει γραφτεί για εμάς. Ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουμε τις δικές μας αλήθειες και τις δικές μας συνειδητοποιήσεις.

Η Εύη μιλά κατευθείαν στην καρδιά μου. Τα κείμενά της είναι για εμένα μικρά πολύτιμα πετράδια που μέσα τους κρατούν μια βοηθητική συμβουλή για οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσω στο δρόμο μου. Είναι μαγικός ο τρόπος που πετυχαίνουν κάθε φορά να είναι το βάλσαμο για ό,τι μας προβληματίζει και μας πληγώνει.

Μαρία Θεοδωρίδη


Απλά, αλλά καθόλου απλοϊκά, με βαθιά γραφή και ουσιαστικό περιεχόμενο, τα βιβλία της Εύης παρασύρουν τον αναγνώστη σε μονοπάτια ανεξερεύνητα. Είναι αυτή η πρόσκληση να «εμπιστευτούμε την εσωτερική μας πυξίδα», αυτή η πρόκληση να «μείνουμε σε αυτό που είναι» και αυτή η προτροπή να «ισορροπήσουμε χωρίς ισορροπία» που δίνουν στα βιβλία αυτόν τον προσωπικό χαρακτήρα: είναι γραμμένα για τον καθένα από εμάς αλλά και για όλους εμάς, «μαζί». Για όσους από εμάς έχουμε ακολουθήσει το «ξεκαθάρισε, καθάρισε, άλλαξε, διόρθωσε, επανόρθωσε», τα βιβλία αποτελούν ανεκτίμητα εργαλεία. Για όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στον «δικός τους δρόμο», τα βιβλία θα προσφέρουν το χώρο εκείνο για να ακούσουμε αυτήν την μικρή φωνή μέσα μας, που άλλοτε απαλά, και άλλοτε δυνατά μας παρακινεί να εξερευνήσουμε αυτά τα μονοπάτια, ψιθυρίζοντας: «ζήσε μέσα από σένα για σένα», «πες ευχαριστώ στην ζωή», «πότε θα κάνω όλα αυτά που θέλω» και «πόσα ψέματα κρύβει η αλήθεια μου;».

Εύη, σ΄ευχαριστώ!

Άννα Ιωαννίδου

Ζήσε! Αγάπησε τον εαυτό σου!

Πόσες φορές τα έχουμε επαναλάβει στον εαυτό μας ή στους γύρω μας. Ποσό δύσκολο ακούγεται... αλλά και πόσο εύκολο γίνεται, μέσα από την καθοδήγηση, την γνώση και την αγάπη της Εύης!

Μου φώτισες τον δρόμο για να ζω και να αγαπώ πραγματικά!

Καλοτάξιδο αγαπημένη μου!

Ελένη Μπουλμάνου

Διαισθητική γραφή! Φύλακας οδηγός και καθοδηγητής. Το ανοίγω σε τυχαία σελίδα κάθε πρωί και την εμπιστεύομαι. Παίρνω το μήνυμα και Ζω την ημέρα μου!!!
Σε ευχαριστώ Εύη μου που πάντα βρίσκεις τρόπους να με βοηθάς όταν σε χρειάζομαι!!!

Χρυσάννα Πογαριάν


Κάθε βιβλίο της Εύης είναι για μένα σαν ένα 'λυσάρι'. Το ανοίγω τις στιγμές που ζήτω μια απάντηση, μια επιβεβαίωση, ένα χέρι να με καθησυχάσει και πάντα μου δίνει αυτό που χρειάζομαι.

Ντέμη Πλιατσικούρη

Ψίθυροι αγγέλων τα σοφά βιβλία της Εύης, ευγενικά και τρυφερά σε αγκαλιάζουν, σε καθοδηγούν, σε προστατεύουν φωτίζοντας τον δρόμο στην Αλήθεια.

Μαίρη Μεταξά - Παξινού

Αποκτήστε το άμεσα ΕΔΩ