Εκδόσεις ΖΟΥΡΟΥΔΗ
Χορμοβίτου 242, 18546, Πειραιάς
Τηλ. 210 46 16 582
E-mail: admin@argoudelis.net

Β Ι Β Λ Ι Α • Books

12 νέα κείμενα

Νέο E-BOOK 

'το ΒΙΒΛΙΟ μου'

Μπορείτε να το αποκτήσετε ΑΜΕΣΑ εδώ

ΖΗΣΕ!   Νέο Βιβλίο

Η τρίτη συλλογή κειμένων της Εύης Ζουρούδη, όπου με διαισθητική γραφή αποτυπώνει σημαντικές Αλήθειες.

Μέσα από τα κείμενά της, μας δίνει μια διαφορετική οπτική για τη ζωή και μας προτρέπει να ζήσουμε με αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Μας εμπνέει να βρούμε τη δική μας Αλήθεια και να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας.

Κάθε κείμενο μας δίνει απαντήσεις και μας καθοδηγεί, σαν να έχει γραφτεί για εμάς. Ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε τις δικές μας αλήθειες και τις δικές μας συνειδητοποιήσεις.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ 

Η δεύτερη Συλλογή κειμένων της Εύης Ζουρούδη, όπου με διαισθητική γραφή αποτυπώνει την εσωτερική της φωνή.

Μέσα από τα κείμενά της, μας οδηγεί να αναγνωρίσουμε και να εμπιστευτούμε την δική μας εσωτερική φωνή ώστε να ανακαλύψουμε και να συνδεθούμε με την πηγαία αληθινή μας δύναμη.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη συνδέεται με την Evangelia, την εσωτερική πηγαία γνώση της, και με διαισθητική γραφή αποτυπώνει όλα όσα κάθε στιγμή μπορούν να δώσουν, να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να δημιουργήσουν, να γεννήσουν Σκέψεις και Συναισθήματα, που μας οδηγούν στην Αλήθεια μας και την Εσωτερική μας Δύναμη.

Περισσότερα...
REFLECTIONS AND FEELINGS

Αγγλική μετάφραση

A collection of texts in which Evi Zouroudi connects with Evangelia, the source of her inner knowledge, and through intuitive writing captures all needed at every single moment to bring about, clear up, interpret, induce, give rise to Reflections and Feelings that lead us to our own Truth and Inner Power.
Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.


Και άμεσα στο aR-shop.gr