.

Είπαν...

για το ROUTE

Δεκέμβριος 2017

►Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μια "διαδρομή", θα μου χάραζε μυαλό και ψυχή.... Ότι θα μου άλλαζε πορεία σκέψης και ότι θα με έβαζε σε καινούργια μονοπάτια πέρα από το νοητικό, στο μέρος της καρδιάς που ως τώρα ήταν ένα απάτητο δωμάτιο.
Τώρα εμπέδωσα τα λόγια του μικρού πρίγκιπα, " Μόνο με τα μάτια της καρδιάς μπορείς να δεις καθαρά"
KAI NAI..... Τώρα πια θέλω να δω και να ζήσω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .... ΕΥΗ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
Ξανθή Μπ.

► Μια υπέροχη διαδρομή με υπέροχους ανθρώπους!
Συναντήσεις που ξυπνούν ωραία συναισθήματα αυθεντικά!
Σ' ευχαριστώ Εύη γι' αυτό το διήμερο και όλη τη δουλειά που έγινε μέσα μου!
Δέσποινα Δ.

► Ένα εκπληκτικό, μοναδικό διήμερο γνωριμίας με πτυχές του εαυτού μου. Με γνώση, χιούμορ, μοίρασμα, αλήθεια και πολλή αγάπη. Γίνονται θαύματα σε όλη τη ζωή μου, ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια. Η αγάπη, η αλήθεια και η προσφορά αλλάζει όλη την πραγματικότητα μου.
Χρυσάννα Π.

► Έντονη εμπειρία, έντονες ενέργειες. Ένα δυνατό σπρώξιμο- σκούντημα για αφύπνιση και εξέλιξη.
Ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα αλλά και που γνωρίζω κάθε φορά τόσο γλυκούς ανθρώπους!
Νατάσα Σ.

► Πολύ ωραίο σεμινάριο. Πολύ ωραία γνώση. Το πιο σημαντικό ήταν η βιωματική εμπειρία των διαλογισμών και η αίσθησή τους.
Σε ευχαριστώ...
Εμμανουήλ Ι.

► Πολύ δυνατό διήμερο. Πολλές συνειδητοποιήσεις, δυνατά συναισθήματα. Από τις καλύτερες εμπειρίες. Εύη μου, σε ευχαριστώ.
Ξένια Π.

► Είναι πραγματικά ασύλληπτο πως όταν ενώνονται οι ψυχές των ανθρώπων δημιουργείται μια τεράστια φλεγόμενη σφαίρα που μπορεί να κατακλύσει και να ζεστάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ευχαριστώ την Εύη γι' αυτό το υπέροχο - ευλογημένο διήμερο.
Ρίτα Π.

► Πραγματικά ένιωσα πολλά ξεχωριστά δυνατά συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Είμαι ευγνώμων που σε συνάντησα και μου δείχνεις το δρόμο που θα διανύσω μόνη μου, άλλωστε πάντα μόνη μου ήμουν. Όμως τώρα συνάντησα πολλούς ανθρώπους με τις ίδιες αναζητήσεις. Χάρη σε αυτό το σεμινάριο, νιώθω δυνατή, πολύ δυνατή, και έτοιμη να προχωρήσω και να προσφέρω όπου χρειαστεί.
Σε ευχαριστώ, Σε αγαπώ.
Νάσια Ρ.

► Αυτό το διήμερο πραγματικά ήταν πάρα πολύ σημαντικό και πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πραγματικά στο τέλος της Κυριακής αν και ένιωθα κουρασμένος, ήθελα λιγάκι ακόμα. Εύη συνέχισε την τέλεια δουλειά. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.
Κοσμάς Φ.

► Ουάου! Νομίζω αυτό τα λέει όλα! Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο, τόσο συγκλονιστικό, τόσο βιωματικό. Η ενέργεια ήταν τόσο έντονη και δυνατή που πραγματικά με συνεπήρε. Μού έδωσες τόση τροφή για σκέψη. Έχω τόσο πόνο απ' όλο αυτό, άλλα ήρθε η ώρα να τον απαλύνω. Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για όλα. Εύχομαι πολλή, πολλή αγάπη για σένα και την οικογένειά σου.
Σταυρούλα Α.

► Όταν νομίζεις ότι γνωρίζεις αρκετά για την ζωή, και ότι η λογική σου σε οδηγεί στα δύσκολα μονοπάτια σου, μετά το βιωματικό ταξίδι νιώθεις ότι δεν ήξερες τίποτα και πραγματικά ξαναγεννιέσαι!
Με μεγάλη αγάπη στην Εύη.
Δημήτρης Β.

► Η εμπειρία μου αυτό το Σαββατοκύριακο στο Route ήταν πολλή δυνατή.
Νιώθω έτοιμη, ευλογημένη και ευγνώμων που το έζησα.
Νιώθω διαύγεια, γνώση και βλέπω πολλά γύρω μου πιο ξεκάθαρα. Σαν να οξύνθηκαν οι αισθήσεις μου.
Ευχαριστώ !!!
Κωνσταντίνα Β.

► Ένα διήμερο με δυνατές αποκαλύψεις που όμως βγήκαν με ηρεμία και τέλεια αποδοχή.
Σ' ευχαριστώ πολύ και Σ' αγαπώ.
Κατερίνα Α.

► Το ταξίδι στη αναζήτηση του πραγματικού μας εαυτού έχει ξεκινήσει. Σ' εμπιστεύομαι να το φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σ' ευχαριστώ!
Λία A.

► Ήταν πραγματικά απολαυστικό με πολλή θετική ενέργεια που με βοήθησε να έρθω πιο κοντά σε όλους και συνεπώς πιο κοντά σε εμένα και σ' αυτούς που αγαπώ πραγματικά. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα την Εύη.
Σ' ευχαριστώ πολύ Εύη. Σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι και να μας βοηθάς, καθώς και όλους που έχουν ανάγκη!!
Αμάντα Ρ.

► Ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μου!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Σιμόνη Σ.

► Είμαι ευγνώμων για την υπέροχη διαδρομή για τον αληθινό μου εαυτό. Σ' ευχαριστώ Εύη μου μέσα από την καρδιά μου , γιατί στην διαδρομή της ζωής μου είσαι πλάι μου.
Ελισάβετ Μπ.

► Νιώθω πολύ τυχερή που σε γνώρισα Εύη μου! Σ' αγαπώ!!!
Αλεξάνδρα Σ.

► Καταπληκτική εμπειρία! Φοβερά και δυνατά συναισθήματα! Νιώθω υπέροχα!!!!
Ευχαριστώ!!!
Βαρβάρα Σ.

► Αποκαλυπτικό, δυνατό, φωτεινό! Ευχαριστώ πολύ για την διαδρομή προς τον αληθινό μου εαυτό Εύη!!
Αγγελική Δ.

► Ένας μαγικός κόσμος ανοίγει μπροστά στα μάτια σου. Ο κόσμος του να γνωρίσεις τον πραγματικά αληθινό εαυτό σου. Ευλογία για όλους μας.
Ελένη Μπ.


Φεβρουάριος 2017-ΛΟΝΔΙΝΟ

► Ταξίδι στο κέντρο της ψυχής, για αναζήτηση ισορροπιών και δημιουργική αναγέννηση του Εαυτού. Βιργινία Β.

►Η σημερινή διαδρομή ήταν μακρά, κουραστική, διεισδυτική, γεμάτη εκπλήξεις για το ποιοι είμαστε από παιδιά, πώς έχουμε επηρεαστεί στη ζωή μας και πώς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό εντέλει. Κυρίως όμως ήταν μια ανακάλυψη πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να νιώθεις και να στέλνεις ευγνωμοσύνη, συγχώρεση κι αγάπη στους άλλους, πρωτίστως όμως στον εαυτό σου. Ευχαριστώ πολύ! Λία Α.

► Σήμερα έκανα ένα ταξίδι, δώρο στον εαυτό μου. Εύη, ευχαριστώ που συνέβαλες σε αυτό το υπέροχο ταξίδι αγάπης! Τόνια Π.

► Thank you very much for the beautiful day! It was an eye opening and it gave me the time and space to think about things I was leaving behind for a long time! I feel lighter than before! Lana H.

​► Ακόμα μια φορά. Ακόμα μια συγκλονιστική εμπειρία. Δυνατές αναμνήσεις, με τόση επιρροή στην έως τώρα ζωή μου.
Αποκαλυπτικό ταξίδι, με πολλή αγάπη.
Ευχαριστώ Εύη μου και πάλι. Κατερίνα Α.

Ιούνιος 2017 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

► Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί κάποιος να σε αγγίζει τόσο πολύ δίχως να σε πιάνει! Μαρία Α.

► Ένα εντυπωσιακό σεμινάριο αναζήτησης και εύρεσης του εσωτερικού και ανώτερου εαυτού. Καταπληκτική εμπειρία.
Σε ευχαριστώ Εύη, για όλη την ενέργεια που μου διοχέτευσες.
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια να βρίσκω το δρόμο της αναγνώρισης των συναισθημάτων μου και της αποδοχής τους.
Ευχαριστώ για το ξεκίνημα μιας νέας Ζωής! Σταμάτης Α.

►Νιώθω πως αυτή η Διαδρομή με βρήκε σε μια αρκετά ώριμη φάση της εξέλιξής μου και με μεγάλη χαρά θα φύγω ύστερα από αυτό το αποκαλυπτικό για ακόμα μια φορά σεμινάριο, πιο καινούργια από ποτέ!
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Σ' αγαπώ πολύ. Κατερίνα Α.

Απρίλιος 2016

​• Η αγάπη είναι ό,τι πιο σημαντικό, σπουδαίο σ' ολόκληρο τον κόσμο. Όλα μου τα χρόνια την έψαχνα, ξέροντας πως είναι κάπου κρυμμένη μέσα μου.
Με τη βοήθειά σου, με τα βιώματα που πέρασα και τα μαθήματα που πήρα, άρχισα να την βιώνω, να ξανανιώνω, να ξαναγεννιέμαι.
Είμαι ευγνώμων για όλα. Σ' ευχαριστώ! Μαρία Γ.

• Καταλυτικό!
Ευχαριστώ!!! Ελένη Κ. 

• Ήταν ό,τι πιο όμορφο κι αληθινό έχω κάνει για τον εαυτό μου!
Ευχαριστώ για την όμορφη εμπειρία του ταξιδιού στον εαυτό μου. Εύχομαι και θέλω αυτή η άφιξη να μην τελειώσει ποτέ.
Σ' αγαπώ Εύη μου και σε ευχαριστώ που μου δίδαξες τον τρόπο να μοιραστώ! και να διαχειριστώ όλο αυτό το κομμάτι του εαυτού μου! Ρένα Α.

• [...]Μου λύθηκαν πολλές απορίες, απελευθέρωσα τον εαυτό μου, βρήκα απαντήσεις για μένα, για το παιδί μου, για πολλές καταστάσεις της ζωής μου. Έμαθα ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. [...] Χαλάρωσα, έκλαψα, ένιωσα, γέλασα...
Κάθε φορά βρίσκω όλο και πιο πολύ το δρόμο.
Βίκυ Ζ.

Οκτώβριος 2015

• Ακολούθησα τη διαίσθησή μου να ταξιδέψω για να παρακολουθήσω ένα σεμινάριό σου και τελικά οδηγήθηκα σε καταπληκτικά μονοπάτια του Νου με την καθοδήγησή σου και τη γλυκιά σου ενέργεια!
Βοήθησες να ελευθερωθεί η ενέργειά μου και να πετάξει ψηλά και ελεύθερα και να ρουφήξει ότι είναι καλό και ωφέλιμο για μένα, ώστε να μπορέσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω άλλους ανθρώπους, να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους προς τα όνειρά τους!
Σ' ευχαριστώ! Σ' αγαπώ πολύ! Έλενα Κ.

​• [...] Χαίρομαι που επέλεξα να έρθω και να συμμετέχω σε αυτό το πραγματικά βιωματικό ενεργειακό σεμινάριο. Από την πρώτη μέρα και ώρα, με καθήλωσε κάθε λεπτό!. Η διδασκαλία και η ίδια η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ουσιαστικά με βοήθησε μέσα σε δύο ημέρες να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, να βρω πράγματα που με κρατούσαν πίσω, να απελευθερωθώ, να νιώθω ότι με αγαπώ και να δεσμευτώ να δημιουργώ κάθε στιγμή, μια υπέροχη ζωή.[...] Σοφία Α. 

​• Πρώτη μου φορά, πρώτη μου εμπειρία σε ανάλογο σεμινάριο.
Ήθελα πολύ να το παρακολουθήσω γιατί πίστευα ότι θα ήταν χρήσιμο για μένα. Τελικά, εκτός από χρήσιμο, ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΘΕΪΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ!!!
Ερχόμουν με τη χαρά ότι θα έκανα κάτι για τον εαυτό μου που το δικαιούμουν, το άξιζα, το είχα ανάγκη. Έφυγα γεμάτη χαρά, ευγνωμοσύνη, αγάπη, κάθαρση, φως! Έφυγα αλλαγμένη, πιο ελεύθερη, πιο ο ΕΑΥΤΟΣ μου, πιο ήρεμη να συνεχίσω το δρόμο μου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ Εύη (συνονόματη!) για αυτό που είσαι και για αυτό που δίνεις στους άλλους!! Συνέχισε έτσι... να κάνεις πιο ευτυχισμένο τον εαυτό σου και ΕΜΑΣ!!! A Bientot!  Εύη Β. 

​• Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ που με καθοδηγείς και με συνοδεύεις στη Διαδρομή στον Αληθινό μου Εαυτό. Μαίρη Π. 

​• Ένα ταξίδι, μία «εκδρομούλα» όπως μου προανήγγειλες! Με συνοδοιπόρους ψυχές χαρούμενες, ανάλαφρες και μη, που όμως η μία ένιωθε καλά την άλλη χωρίς να την κρίνει ή να την φθονεί για το παραμικρό. Χωρίς ονόματα, χωρίς ταυτότητα, ηλικία, χωρίς ύλη.
Με κοινό προορισμό την ατομική ευτυχία, την άφιξη στην αλήθεια της καθεμιάς.
Αλήθεια εξάλλου σημαίνει α-λήθη (άρση της λησμονιάς! Σημαίνει ξαναθυμάμαι ό,τι έχω ξεχάσει).
Σ' ευχαριστώ! Καλλίστη Λ. 

​• Μία πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία που δεν μπορώ να την περιγράψω εύκολα με λέξεις. Είδα και βίωσα πράγματα και καταστάσεις που τις είχα θάψει πολύ βαθιά μέσα μου. Ξέρω ότι μετά από αυτό θα είμαι τελείως διαφορετική [...]
Κατάλαβα και εξήγησα πολλά 'γιατί' που με προβλημάτιζαν τόσα χρόνια, με στενοχωρούσαν και βέβαια με κράταγαν πίσω.
Νιώθω πολύ χαρούμενη και έτοιμη να έρθουν οι αλλαγές στη ζωή μου.[...] Κατερίνα Α.